Ochrana osobních údajů

Velmi dobře si uvědomujeme, jak jsou pro Vás Vaše osobní údaje cenné a proto je pro nás ochrana
Vašich osobních údajů naprostou samozřejmostí!

  • Pro správné posouzení Vaší žádosti o úvěr jsou některé Vaše osobní údaje nezbytné.
  • Získávání těchto dat je velmi zodpovědné a budou od Vás požadovány pouze ty informace,
    které jsou pro zpracování Vaší žádosti či přímo úvěrové smlouvy skutečně nevyhnutelně nutné.
  • Veškeré informace, které nám v průběhu našeho jednání sdělíte, jsou zpracovány
    s maximálním ohledem na jejich diskrétní povahu a jsou uchovávány v naší databázi
    za dodržení striktně bezpečnostních podmínek určených zákonem.
  • Při jakémkoli nakládání s Vašimi osobními údaji se vždy řídíme zákonem č. 101/2000 Sb.
    o ochraně osobních údajů, což zaručuje vysokou úroveň zabezpečení Vašich dat.

Jsme registrovaní správci osobních údajů

 

Provozovatel je dle § 16 zákona č. 101/2000 Sb. zapsán v Registru zpracování osobních údajů, vedeném Úřadem pro ochranu osobních údajů, pod registračním číslem 00022633,
a to od 15.9.2004.

 

Registraci lze ověřit na stránkách ÚOOÚ v sekci Registr zpracování osobních údajů, v detailu Přehledové sestavy
v části Zaregistrovaná zpracování, kde v záložce Vyhledávání zadáte do pole "Registrační číslo": 00022633.

 

 

Naší prioritou je nejvyšší dosažitelná kvalita všech nabízených služeb.
Stále pracujeme na optimalizaci a zlepšování všech procesů ve firmě.
Naše společnost je členem Hospodářské komory ČR, stejně jako většina
našich obchodních partnerů, jejichž produkty užíváme.

 

Taktéž členství u Hospodářské komory hl. m. Prahy lze ověřit na webových stránkách HKP,
a to v záložce Ověření členství ve složkách HK ČR.

 

 

amazon  

Vaše data v bezpečí na AWS

 

V lednu 2014 jsme data všech našich klientů přesunuli
na špičkové servery Amazon Web Services (AWS) mezinárodní společnosti Amazon.com, Inc.

 

Přesto, že naše servery jsou taktéž na špičkové úrovni,
větší bezpečnost, než AWS snad již nelze nabídnout.

 

Data našich klientů již nejsou od ledna 2014 uložena na serverech ČR a jejich ztráta či dokonce jakékoli zneužití
je absolutně nemožné. Současná technologie cloudu je díky kvalitním šifrovacím protokolům na úrovni
internetového bankovnictví. Profesionálně zabezpečeným a plně zálohovaným datovým centrům poskytuje
záruky ochrany dat na takové úrovni, které by si většina i větších firem nikdy nemohla nákladově dovolit.

 

Veškerá data našich klientů zabezpečuje jedna z největších a nejmodernějších IT infrastruktur na světě Amazon Web Services (AWS). Data centra AWS představují světovou špičku v oblasti fyzického i softwarového zabezpečení, umožňující odolat i kritickým situacím jako jsou živelné pohromy, masivní hackerské útoky
nebo energetické havárie. Samozřejmostí jsou pravidelné zátěžové a penetrační testy.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů našich klientů je pro nás absolutní prioritou, a proto jsou kromě fyzického zabezpečení veškerá data přenášena šifrovanou komunikací, která je využívána např. u internetového bankovnictví.

 

Věděli jste, že podle posledního průzkumu je cloud Amazonu větší, než cloudy Googlu, IBM
a Microsoftu dohromady? Vychází to z posledních čísel analytické firmy Synergy Research Group.

 

 

Vaše sny a plány Vám pomáháme plnit již od roku 1992